Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Sony Ericsson XPERIA X8
Jo 04 nov 2010 15:19:37 +0200


Sony Ericsson XPERIA X8
Singura culoare disponibilă pentru Sony Ericsson Xperia X8 este momentan cea albă.

Singura culoare disponibilă pentru Sony Ericsson Xperia X8 este momentan cea albă. Ea poate fi puțin variată cu cele patru capace adiționale disponibile în pachet, însă aceastea au o culoare în degrade. Dacă terminalul cu Android v-a făcut cu ochiul însă nu îl acceptați în versiunea albă, nu disperați. Un clip video apărut pe Internet ne face cunoștință cu o carcasă neagră, lucioasă chiar.


Sony Ericsson Xperia X8 cu carcasă neagră, lucioasă

Apariția acestui clip este susținută și de câteva imagini oficiale cu Sony Ericsson Xperia X8 pe negru. Am putea spune chiar că telefonul arată puțin mai bine cu o carcasă lucioasă. Cunoscătorii de limbă rusă ar putea să ne lase în căsuța de comentarii câteva indicii în legătură cu discursul celui care manevrează acest Xperia X8 negru.Nu putem să nu observăm o modalitate nouă pentru deblocarea ecranului prin trecerea degetului peste o zonă prestabilită. Telefonul testat de noi se debloca prin apăsarea succesivă a două butoane. Să fie acesta update-ul la versiunea Android 2.1 Eclair, așteptat la sfârșitul acestui an? Pentru cei interesați, Sony Ericsson Xperia X8 este în ofertă la Vodafone, prețurile cu abonament nou începând de la 49 €.


Sursa: Go4it.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti