Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Ingropati langa conducta cu apa potabila : Lupeni : Hunedoara
Vi 06 iun 2008 14:24:17 +0300


Ingropati langa conducta cu apa potabila : Lupeni : Hunedoara
Hunedoara : Fiecare loc de veci pe care îl vinde un consilier local din Lupeni costă 500 de lei. Ideea este că, omul face un ban de pe proprietatea ...

Fiecare loc de veci pe care îl vinde un consilier local din Lupeni costă 500 de lei. Ideea este că, omul face un ban de pe proprietatea sa și ai spune că e descurcăreț. Problema este că, pe terenul viran pe care a permis oamenilor să-și îngroape morții, trece conducta de apă potabilă.


Oamenii care locuiesc în apropierea Primăriei Lupeni, adică în apropierea cimitirului născut ad-hoc, au înaintat, îngroziți, un memoriu autorităților locale prin care anunță că pe acel teren viran trece conducta de apă potabilă de la care ei se alimentează, care tocmai s-a fisurat. «Nu știm dacă este al lui Hodor terenul, dar domnul consilier s-a apucat să vândă locul cu 500 de lei. Nu are nicio autorizație și după primele două înmormântări am făcut reclamație la Primăria Lupeni. Ni s-a promis că se va rezolva situația și chiar am crezut până ieri, când a fost îngropată o nouă persoană. Nu ar fi nimic, dar mi-e teamă pentru sănătatea nepoțelului meu, care, la doi ani, se poate oricând îmbolnăvi de la apa care se va contamina, în curând », spunea Maria Vențel, locatară pe strada Eroilor.

Vrem dreptate!

lupeni_foto17.jpgPe Strada Eroilor, din Lupeni, sunt patru familii care se alimentează cu apă de la conducta care trece prin cimitirul lui Hodor. «Cei de la primărie susțin că țeava este la 7-10 metri de acest cimitir improvizat, dar sunt doar vreo 2 metri”, explică Viorica Schmidt, un alt locuitor de pe Strada Eroilor. Deși a trecut campania electorală, consilierul local spune însă că toate reclamațiile cetățenilor sunt create special pentru a-l discredita în fața oamenilor. „Dacă cei de pe Strada Eroilor nu vor înceta cu reclamațiile, mă voi adresa instanței. M-am săturat să-mi facă imagine proastă. Ei spun că este nu știu ce conductă de apă acolo, dar nu știu să fie așa ceva. Nu fac cimitir din pământul meu, ci pur și simplu mi-am ajutat doi prieteni care nu aveau unde să-și îngroape rudele. Ce este așa de rău în asta? Pe pământul meu fac ce vreau, nu trebuie să îi intereseze pe ei”, a declarat Viorel Hodor, consilier local la Primăria Lupeni.


Sursa : Servus Hunedoara


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Ingropati langa conducta cu apa potabila : Lupeni : Hunedoara
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti