Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

El este campionul national la ciobanesti germani
Ma 02 nov 2010 14:09:10 +0200


El este campionul national la ciobanesti germani
Nick, câinele unui jandarm hunedorean, a câștigat un nou titlu în urma participării la o competiție canină

Nick, câinele unui jandarm hunedorean, a câștigat un nou titlu în urma participării la o competiție canină


nick_el_este_campionul_national_la_ciobanesti_germani_01.jpgCâinele Ulk v Uferwald, pe numele său Nick, al jandarmului hunedorean Alin Marian, a câștigat Campionatul Național de Ciobănesc German 2010.
Competiția s-a desfășurat în perioada 30-31 octombrie, la București, Nick reușind să se detașeze în fața a peste 120 de competitori din toată țara. Show-ul canin a fost deschis de câinele Nick cu o probă demonstrativă de curaj, ce a cuprins mers la pas, atac la un atentator și atac lansat fără conductor, patrupedul antrenat de jandarmul Alin Marian încântând cu evoluția sa atât participanții la competiție, cât și arbitrii invitați din Germania. În urma participării la această competiție, Nick și-a adjudecat titlul de campion național la clasa „veterani”, peste șase ani, devansând un exemplar foarte valoros, provenit din una dintre cele mai titrate canise de ciobănești germani din Germania.
La finalul competiției, arbitrii invitați din Germania au ținut să-l felicite pe jandarmul hunedorean, Alin Marian, pentru câinele său, afirmând despre acesta că se află într-o excelentă formă, putând face față cu succes oricărei clase de concurs.
Arbitrii nemți, despre câinele jandarmului hunedorean: „Nick poate face față cu succes oricărei clase de concurs”


Sursa: Servuspress.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti