Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Invitat la Liceul Sigismund Toduta Deva
Ma 13 mai 2008 09:59:28 +0300


Invitat la Liceul Sigismund Toduta Deva
Deva : Festivalul Concurs „Sigismund Toduță”, organizat de Liceul de Muzică și Arte Plastice din Deva ...

Festivalul Concurs „Sigismund Toduță”, organizat de Liceul de Muzică și Arte Plastice din Deva, a demarat, ieri, cu primul concert din seria celor care au loc zilnic la liceul devean.
Acestea vor fi completate, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor „Sigismund Toduță”, cu expoziții de artă plastică și arhitectură și concursuri de interpretare muzicală. Vineri, 16 mai 2008, manifestările dedicate liceului devean, care includ și Festivalul Concurs, au un invitat de excepție. În cadrul unui atelier de arhitectură, elevii deveni îl vor întâlni pe arhitectul londonez de origine română, Cătălin Dragomir, în sala „Spiru Haret” a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara. Întâlnirea este precedată de deschiderea expoziției de lucrări de arhitectură participante la secțiunea de arte vizuale a Concursului „Sigismund Toduță”. Cătălin Dragomir este arhitectul care a proiectat, anul trecut, cel mai înalt turn din lume, de 1600 m. Lucrarea sa este denumită „Greenwich Meridian Tower”, pentru că urmează să fie amplasată chiar pe meridianul zero, pe malul Tamisei, râul ce traversează capitala britanică.


Sursa : Huon


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Invitat la Liceul Sigismund Toduta Deva
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti