Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Dupa opt ani de scoala, la „Regina Maria” : Stiri Deva
Lu 09 iun 2008 13:37:19 +0300


Scoala Generala Regina Maria din Deva
Stiri Deva : Premiați la diferite concursuri desfășurate la nivel județean și național, elevii claselor a VIII-a de la Școala Generală „Regina Maria”, din Deva

Premiați la diferite concursuri desfășurate la nivel județean și național, elevii claselor a VIII-a de la Școala Generală „Regina Maria”, din Deva, au sărbătorit, vineri, încheierea primilor opt ani de școală. După ce au primit diplomele de absolvire a gimnaziului, puși pe șotii, elevii au citit în fața profesorilor câteva poezii cu trimitere directă la întâmplările care au avut loc la școală.

scoala_generala_regina_maria_din_deva_2008_foto07.jpg

Scoala Generala Regina Maria din Deva


Creativitatea copiilor i-a uimit pe profesori care s-au arătat plăcut impresionați de originalitatea versurilor, iar unele creații au stârnit hohote de râs printre elevii, dascălii și părinții prezenți la ceremonia de înmânare a diplomelor. Elevii nu au uitat să le mulțumească celor care le-au îndrumat pașii în cei opt ani de școală și care au devenit pentru ei o a doua familie. „Am avut mari emoții, dar a fost foarte frumos. O să-mi fie tare dor de colegi. Următoarea țintă e Liceul Pedagogic, profilul filologie, acolo unde sper să rămân în continuare colegă cu cinci dintre prietenii mei cu care am terminat școala generală”, a spus Laura Glogovețan, mențiune. Emoțiile despărțirii i-au atins și pe profesorii ce se văd nevoiți ca în fiecare an să se despartă de o generație de elevi care, într-un fel sau altul, le-au influențat activitatea didactică. „Ziua de astăzi a fost una specială și deosebită pentru noi. În multe momente încărcătura emoțională și-a spus cuvântul. Sunt mândră de acești copii, de rezultatele obținute la învățătură. Vreau să vă spun că am avut multe generații de succes, iar acești copii nu au coborât ștacheta. Au fost cuminți, disciplinați și nu am fost nevoiți să scădem notele la purtare. Fiecare generație de copii are specificul ei și de fiecare dată la sfârșit de an, când ne vedem nevoiți să ne despărțim, ne copleșesc emoțiile”, a afirmat Rodica Stanca, profesoară de limba română și diriginta clasei a VIII-a A. Nici conducerea școlii nu a scăpat de „poeziile” elevilor, directorul Școlii Generale „Regina Maria”, Doru Drămnesc, recunoscând că simte emoție la despărțirea de o generație bună de copii. „Despărțirea de azi vine ca un lucru firesc, dar mereu emoționant. Totodată, e un prilej de analiză a muncii desfășurate pe durata celor opt ani școlari, iar această generație de copii a obținut rezultate bune la nivel școlar”.

scoala_generala_regina_maria_din_deva_2008_foto10.jpg

Scoala Generala Regina Maria din DevaPremii si mențiuni

Cei 45 de elevi care au încheiat ciclul gimnazial au obținut bune rezultate la o gamă variată de discipline. Astfel, la proiectul „Cu viața mea apăr viața” elevii au luat premiul întâi la proba teoretică și premiul doi la proba practică. S-au mai câștigat locul trei la Campionatul Național de Taekwon-do prin Raluca Baltaru și trei mențiuni prin Andrei Știrb - istorie, Lidia Buble - atletism și Niculae Marincu - șah.


Sursa : Servuspress.ro


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Scoala Generala Regina Maria din Deva
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti