Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Distractie la „max” de Ziua Tineretului : Stiri Deva
Lu 05 mai 2008 16:26:11 +0300


Distractie la „max” de Ziua Tineretului : Stiri Deva
Stiri Deva : Tinerii n-au stat în case de ziua lor, 2 Mai, chiar dacă vremea nu i-a ajutat prea mult.

Tinerii n-au stat în case de ziua lor, 2 Mai, chiar dacă vremea nu i-a ajutat prea mult. Au alergat pe o ploaie torențială, au arătat ce înseamnă să ai 18 ani în cadrul unor dezbateri și s-au strâns cu miile alături de Holograf unde distracția a ajuns la maxim.

ziua_tineretului_deva_foto27.jpg

Ziua Tineretului : Stiri Deva


Ziua Tineretului a fost marcată, la Deva, de întreceri sportive, evenimente culturale, dezbateri între organizațiile de tineret și un concert Holograf. Pe o ploaie torențială, manifestările au fost deschise, în cursul dimineții, de un cros al tinerilor, la care a participat Peter Kovacs, președintele Autorității Naționale pentru Tineret (ANT) și Lorincz Szell, directorul Direcției Județene de Tineret (DJT) Hunedoara, alături de câteva zeci de tineri de liceu. „Anul trecut Autoritatea a organizat un concurs „Chipul unei generații” la care tinerii au trimis fotografii realizate de ei. Deva a trimis cele mai multe fotografii și consider că aici a trebuit să mă alătur tinerilor de ziua lor. Îmi pare rău că nu am reușit să „aranjăm” cu vremea. La cros au fost invitați tineri cărora le place mișcarea. ANT încearcă să creeze un cadru pentru toți tinerii care doresc să se manifeste. Încercăm să implicăm tinerii, organizațiile de tineret, în programe de și pentru tineret. Din rândul celor care participă la cros va fi tras la sorți un reprezentant căruia i se asigură o excursie de șapte zile în Tunisia. Încerc să alerg și eu la cros, dar în ultima perioadă nu am prea făcut mișcare, așa că nu cred că voi rezista cei 800 de metri”, a declarat Peter Kovacs, președintele ANT.

ziua_tineretului_deva_foto28.jpg

Ziua Tineretului : Stiri DevaMajoratul miȘcării de tineret

Activitățile organizate de Ziua Tineretului au continuat, la Deva, cu dezbaterea „Majoratul mișcării de tineret”, la care au fost invitați reprezentanți ai tinerilor din organizații de tineret locale și din cadrul Consiliului Județean al Elevilor. Programul manifestărilor a continuat la poalele Cetății Deva și a cuprins demonstrații ale bicicliștilor, rollerilor, graffiti, cățărări pe un panou de escaladă și un campionat de minifotbal. În tot acest timp, la Casa de Cultură „Drăgan Munteanu” Deva a fost găzduită o nouă ediție a Caravanei Astra Film, în care au fost prezentate filme documentare care au ca temă tinerii și problemele acestora. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de trupa Holograf și de tineri artiști locali. „A fost o seară de vis. Dacă dimineața vremea a fost ploioasă, nu la fel s-a întâmplat și în cursul după-amiezii, ceea ce a făcut ca mii de tineri să fie prezenți la spectacolul oferit lor de ANT. Mă bucur enorm pentru că de ziua lor tinerii au reușit să se distreze așa cum merită”, conchide Lorincz Szell, directorul DJT Hunedoara. Distracția a continuat și a doua zi pentru tineri, la Cabana Căprioara, unde a avut loc un concurs de paint ball.


Sursa : Servus Hunedoara : Stiri Deva


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Distractie la „max” de Ziua Tineretului : Stiri Deva
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti