Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Conservatorii si-au scos candidatii de la „secret” : Stiri Deva
Ma 15 apr 2008 16:30:42 +0300


Petru Marginean
Stiri Deva : Petru Mărginean, liderul PC Hunedoara, a renunțat la candidatura pentru funcția de primar al Devei ...

Petru Mărginean, liderul PC Hunedoara, a renunțat la candidatura pentru funcția de primar al Devei și s-a înscris în cursa pentru postul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Președintele conservatorilor hunedoreni și-a anunțat, ieri, oficial, candidatura pentru șefia legislativului județean și l-a prezentat și pe pretendentul PC Hunedoara la postul de primar al Devei, acesta fiind Simion Molnar, actualul inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean. „După consultările pe care le-am avut cu filialele locale, dar și cu conducerea de la București a partidului, am stabilit varianta optimă de candidați pentru cele două posturi. Cred că vom avea o echipă câștigătoare. Eu lucrez de șapte ani în administrația județului Hunedoara. Am început ca subprefect, iar acum sunt vicepreședinte al consiliului județean. Am încercat să-i ajut cât am putut pe cetățenii județului Hunedoara din funcțiile pe care le-am ocupat. Pe aceiași cetățeni îi anunț acum, că voi candida la postul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara”, a afirmat Petru Mărginean. Acesta este de profesie inginer, dar și absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, din București. Timp de doi ani, în perioada 2001 - 2003, a fost subprefect al județului Hunedoara, iar în prezent, este vicepreședinte al consiliului județean. Petru Mărginean va candida, în iunie, și pentru Consiliul Local Deva, dar și pentru un post de consilier județean.

Candidat de trei ori

Simion Molnar, cel care a acceptat să candideze pentru postul de primar al Devei, speră ca PC Hunedoara să obțină rezultate cât mai bune la alegerile din luna iunie. „Vom încerca să depunem liste în toate localitățile județului Hunedoara. După alegerile din 2004, am pierdut mulți oameni, nu mai suntem în aceeași formulă, dar încercăm să ne revenim. Sperăm să obținem măcar rezultatele din 2004. Atunci am obținut 12 la sută la consiliul județean și circa zece la sută la Consiliul Local Deva”, a afirmat Molnar. Acesta mai spune că în cazul în care ar ajunge primar al Devei, ar pune foarte mult accentul pe cultură, pe finalizarea construcției la Teatrul Municipal, dar și pe reamenajarea Cetății Devei și transformarea ei într-un obiectiv turistic. „Eu cred că Deva are foarte multă nevoie de cultură, de instituții de acest gen. Aș strânge foarte mult și relația cu dascălii, pentru că și eu sunt de aceeași profesie”, a declarat Simion Molnar. Candidatul PC la Primăria Deva este profesor de istorie și filozofie, iar, de circa zece ani, lucrează în administrația județului Hunedoara. În 2004 a fost ales consilier județean, post la care a renunțat pentru a ocupa postul de subprefect al județului, iar, apoi, a devenit inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, funcție pe care o ocupă și în prezent. Pe lângă postul de primar al Devei, Simion Molnar candidează și pentru o funcție de consilier local și județean. El este și șeful de campanie electorală al PC Hunedoara. Pe lângă Molnar și Mărginean, la un post de consilier județean mai candidează, din partea PC, și Mihai Leu, pretendent la Primăria Hunedoara, dar și la consiliul local al aceleiași localități, precum și Tatiana Vasilescu, președinta Filialei Municipale Hunedoara a PC.


Sursa : Servus Hunedoara : Stiri Deva


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Conservatorii si-au scos candidatii de la „secret” : Stiri Deva
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti