Știri locale pentru Hunedoara
DEVA ONLINE
Deva și jud. Hunedoara
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:

Alte doua giratorii, luna viitoare : Stiri Deva
Ma 29 apr 2008 12:14:09 +0300


Alte doua giratorii, luna viitoare : Stiri Deva
Stiri Deva : Edilii Devei anunțau, înainte de începerea lucrărilor la sensurile giratorii din municipiul Deva, că vor amenaja nouă giratorii.

Edilii Devei anunțau, înainte de începerea lucrărilor la sensurile giratorii din municipiul Deva, că vor amenaja nouă giratorii. După ședința Consiliului Local Deva, de miercuri, numărul sensurilor giratorii anunțat a ajuns la un total de 12.
Patru au fost deja realizate, iar următoarele două, din zona Dacia Service și cel de la intersecția B-dului 1 Decembrie cu B-dul Iuliu Maniu, vor fi construite în luna mai. Prețul acestora a fost considerat de consilierii locali deveni ca fiind „exagerat”. Costul unui sens giratoriu a fost stabilit la aproximativ un milion de lei, potrivit primarului Mircia Muntean. Până la finele lunii mai vor fi gata și aceste două sensuri giratorii, iar edilii Devei au anunțat că, pe lângă cele patru sensuri giratorii existente și cele două ce se vor finaliza în luna mai, în Deva vor mai fi construite încă șase.


Sursa : HUON : Stiri Deva


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Alte doua giratorii, luna viitoare : Stiri Deva
Curs valutar:


Alte stiri:Best-top Romania - Lista de top globala Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti